søndag 23. september 2012

30. september 2012


30. september
Vilde&Inga
Vilde Sandve Alnæs og Inga Margrete Aas spiller akustisk fritt improvisert musikk med besetningen fiolin og kontrabass. Vilde og Inga har bakgrunn fra klassisk musikk/samtidsmusikk og har studert ved Norges Musikkhøgskole. De begynte å spille sammen høsten 2010.  Våren 2011 dro de på turné og spilte konserter i Norge, Sverige, Danmark og Frankrike. Folk de har spilt med er blant annet Ivar Grydeland, Henrik Munkeby Nørstebø, Okkyung Lee, Xavier Charles og kvartetten Dans les arbres (Ingar Zach, Christian Wallumrød, Grydeland og Charles). VIlde&Inga har spilt på flere festivaler, blant annet Only Connect Festival of Sound, Vinterlyd og Ultima - Oslo Contemorary Music Festival. Høsten 2012 skal de på flere turnéer og spille konserter i Sverige, Norge, Frankrike, Tyskland, Østerrike og Slovenia.

Tone Åse - vokalimprovisasjon og elektronikk


Sangeren Tone Åse har satt sitt avtrykk i det norske og europeiske jazzlandskapet som del av en rekke konstellasjoner og utgivelser (bl.a. BOL og Trondheim Voices). I denne konserten vil vi få høre lydnovellen Eugenie, som Åse beskriver som "en utforsking av fortellerstemmens nærhet, sangstemmens bevegelser og den elektroniske lydstemmens rom, gjennom minnefortelling, improvisasjon og prosessering." I tillegg vil hun fremføre nyere improvisatorisk solomateriale.

STED  Kulturbruket, Austrått              TID 1900

fredag 14. september 2012

Neste konsert: 21. september


21. september
Sten Sandell (SE) - solo piano

Sten Sandell er blant Sveriges mest kreative og profilerte komponister og musikere, delaktig på et 50-talls innspillinger. Sandells musikk består av improvisasjoner og komposisjoner hvor flygelet og stemmen spiller sammen, og hvor også tekster og poesi interagerer med musikken og skaper et unikt uttrykk, en ny verden av språk, lyder og toner. 
Konserten arrangeres i samarbeid med Panta Rei.

STED  Riddersalen, Austråttborgen     TID 2000

Kveldsmat i Borgstua etter konserten.